Thursday, 31 May 2012

Tattoo Nazorg

Tatoeëren is een lang proces dat bestaat uit het vinden van een tattoo expert, het selecteren van de tattoo ontwerpen, beslissen de tatoeage plaatsing, beeldhouwen de tatoeage en tenslotte het verzorgen van de tatoeage. Al deze stappen samen leiden tot een prachtige tattoo. Tattoo nazorg van vitaal belang is en veel tattoo dragers show nalatigheid naar toe. Men kan ruïne van de schoonheid van de nieuwe tatoeage als de juiste nazorg is niet genomen. Onjuiste tattoo nazorg kan leiden tot infecties en afstomping van de verse tatoeage. Dus, heb je een nieuwe tattoo en het zoeken naar tattoo nazorg instructies? Dan, hier zijn enkele nuttige richtlijnen voor jou.
Tattoo Nazorg Instructies
Hieronder zijn enkele fundamentele tattoo zorg instructies.
Houd de bandage; Zodra de tattoo-artiest is gedaan met je tatoeage, zal hij / zij van toepassing een pleister of dressing over de gebeeldhouwde gebied. Veel tattoo lovers hebben de neiging om dit verband te verwijderen. Nooit doen! Laat het verband in zijn plaats op zijn minst voor een uur. Some tattoo artiesten ook aanraden om de tattoo voor 3 tot 4 uur te dekken. De benodigde tijd kan veranderen en is afhankelijk van de tatoeage grootte en design. Dus, raadpleeg dan uw tatoeage kunstenaar en heeft betrekking op de verse tatoeage voor een passende periode. Verse tatoeage is vergelijkbaar met wond op de huid en dus te bedekken met bandage is het noodzakelijk om te voorkomen dat de infectie van de lucht overgedragen bacteriën.
Wassen en zalf aanbrengen; Zodra u het verband verwijderen, is het noodzakelijk dat u wassen en reinigen van de tatoeage. Zien dat je lauw water en een milde antibacteriële zeep gebruiken om je tattoo te wassen. Wrijf niet over de tatoeage met schurende doek en uw handen en vingertoppen om het schoon te gebruiken. Was het voorzichtig zonder iets te harde bewegingen en zien dat alle bloed en overtollige inkt wordt verwijderd. Na het wassen, gebruik dan een schone, zachte handdoek of papieren handdoek en reinig de tatoeage. Wrijf niet in de handdoek en gewoon klopje op de tattoo. Nu van toepassing, een antibacteriële zalf aan de getatoeëerde gebied. Het is aanbevolen dat je zalf die de vitamines A en D bevat het gebruik
Genezingsproces; Tattoo healing kan een frustrerende ervaring zijn, maar je moet geduld hebben en goede verzorging van je tattoo te nemen. Wanneer de tattoo genezen begint, kan de getatoeëerde huid pelt en sommige korstvorming ook worden ervaren. De peeling vindt meestal plaats na de derde of vierde dag van het tatoeëren. Te hydrateren de tatoeage moet u milde producten of u kunt gaan voor bijzondere tattoo nazorg lotions. U kunt last van jeuk en het gevoel dat het plukken of krabben van de huid, maar doe dat niet. Toepassing vochtig kompres aan de korst gedurende 5 minuten, twee keer in een dag. Als u de instructies goed, zal de tatoeage genezen snel. Bepaalde tatoeages posities zoals lip en mond vereisen speciale tatoeage zorg, omdat deze posities hebben de neiging om te genezen langzaam en snel vervagen. Lees meer over korstvorming van tatoeages.
Tattoo Nazorg Tips
Hier zijn enkele nuttige tatoeage verzorgingstips. ; U kunt douchen na krijg je een verse tatoeage op je lichaam. Maar zie dat je niet in bad met warm water voor te veel uren. Je moet voorkomen dat meer baden, zwemmen in gechloreerd zwembad of een contact met zout water ten minste 2 tot 3 weken na het tatoeëren. ; Vermijd direct contact met zonnestralen. Overmatige blootstelling aan de ultraviolette stralen kunnen ruïneren de tattoo wond. Als uw tatoeage op een lichaamsdeel dat gemakkelijk is blootgesteld aan de zon, dan gelden zonnebrandcrème. ; Vermijd het dragen van strakke kleding op de getatoeëerde lichaamsdeel. Zeg, als je getatoeëerd op je voet, moet u voorkomen dat het dragen van sokken en strakke schoenen. Vermijd elke vorm van wrijving over de tatoeage te wijten aan kleding. ; Gebruik nooit alcohol gebaseerde producten op de getatoeëerde gebied. ; Breng dunne lagen lotion en zalf op de getatoeëerde gebied. Dikke lagen kan veranderen het genezingsproces. ; Lees meer over:; geïnfecteerd Tattoo Care; Lip Tattoo Care; voettatoegering Care; Dus, deze werden een aantal suggesties voor tattoo nazorg. Tatoeëren is geen gemakkelijk proces en u hebt op bijzondere zorg aan de schoonheid en de kwaliteit van dit geweldige body art stand te houden. All the best!

No comments:

Post a Comment