Monday, 14 May 2012

Hart met vleugels Tattoo Betekenis

Eerder, toen tatoeages werden namelijk uitgevonden negentig jaar geleden, waren tatoeages meestal gedaan met het oog van het versieren van het lichaam. Echter, nu een dag, zijn tatoeages gedaan voor verschillende andere redenen, met uitzondering van decoratie. Mensen nu eens tatoeages als fashion statement. Tatoeages zijn een van de beste manieren om de aandacht te trekken! Tatoeages zijn ook gezien als een sterke gemiddelde van zelfexpressie. Mensen nu niet kiezen voor een willekeurige of aantrekkelijk design, het ontwerp dat past bij hun persoonlijkheid, zegt meer over hen is gekozen. Echter, sommige tattoo ontwerpen zijn altijd populair, zoals hart-tatoeages. Er zijn verschillende vormen van hart-tatoeages zoals hart met vleugels, vlammend hart tattoo, gebroken hart, enz. Elk van deze tatoeages verschillende betekenissen hebben, laat een kijkje nemen op hart met vleugels tattoo zin in dit artikel.
Hart met vleugels Tattoo Betekenis # 1; De eerste en meest voor de hand liggende betekenis van het hart met vleugels tattoo is liefde. Heart is een universeel symbool van de liefde van eeuwen. Dus hart met vleugels tatoeage is altijd de eerste keus van mensen die in de liefde. Mensen die willen pronken met hun liefde insluiten van hun geliefde naam in het hart met vleugels tatoeage. Mensen die willen houden een prive-zaak gewoon laten vleugels rond het hart, wat betekent dat de persoon is verliefd op een engel. Dus, als je ook verliefd bent en denk aan je geliefde als een engel, je moet nadenken over hart met vleugels tatoeage, zal ze zeker onder de indruk van jou! Lees meer op het hart tatoeages voor mannen.
Hart met vleugels Tattoo Betekenis # 2; Hart tatoeages met vleugels symboliseert ook de vrijheid. Mensen krijgen vaak een gevleugeld hart om hun vrolijke en vrijzinnige karakter symboliseren. Dit is een van de meest letterlijke betekenis van een hart met vleugels tattoo! Hart met vleugels is niet alleen gebruikt om vrije geest, maar ook de vrijheid te symboliseren van bepaalde dingen zoals verslaving of slechte gewoontes. Meestal symbolische voorstelling van de slechte gewoonte is ook opgenomen in het gevleugelde hart. Soms is hart met vleugels gebruikt om de vrijheid te symboliseren in de liefde, liefde voor de vrijheid om te behouden wil en individualiteit. Lees meer op het hart tatoeages voor vrouwen.
Hart met vleugels Tattoo Betekenis # 3; Wings worden meestal geassocieerd met engelen en elfjes. Deze betekenis van het gevleugelde hart tatoeage is ook gerelateerd aan engelen. Te schragen door een hart met vleugels, wordt aangenomen dat uw gebeden worden verricht aan God, door engelen. Dit is een van de oude betekenis van een gevleugeld hart tatoeage, zoals dat is wanneer religieuze tatoeages waren volwaardig. Lees meer op het hart tatoeages met namen.
Hart met vleugels Tattoo Betekenis # 4; De last but not least is het gedenkteken betekenis van het hart met vleugels tatoeage. Veel een keer, mensen die hun dierbaren verliezen, krijgen een hart tattoo met gedaan vleugel tattoo. De vleugels worden gebruikt om te symboliseren dat de geliefde wordt uitgevoerd naar de hemel door de engelen. Dit is in feite een van de meest beroemde monument tattoo ontwerpen. Dit waren enkele hart met vleugels tatoeage betekenissen, laat ons een kijkje nemen op een paar ontwerpen.
Hart met vleugels Tattoo Designs
Hart met vleugels tatoeages zijn meestal gedaan op de lagere rug, arm en pols. De locatie hangt voornamelijk af van de grootte van de tatoeage. Deze tatoeages kan gemakkelijk worden uitgebreid en dat is waarom de locatie moet zorgvuldig worden gekozen. Praten over gevleugeld hart tattoo designs, kunt u uw eigen ontwerp of een te kiezen, afhankelijk van de reden voor het verkrijgen van de tatoeage. Net als bijvoorbeeld mensen die een slechte ervaring met de liefde, krijgen vaak een hart met een vleugel of een hart met een dolk in. Mensen die in de liefde zijn als hun geliefden 'naam in het hart sluiten. Verschillende kleurencombinaties zoals blauw voor de vleugels en rood voor het hart of een donkere of lichte kleur voor de vleugels en een schaduwrijke hart kan het ook een uniek design.
Dit waren enkele van de hart met vleugels tattoo betekenissen. Nu je weet alle betekenissen van een hart met vleugels tatoeage, kunt u het best voor jezelf te krijgen. All the best!

No comments:

Post a Comment