Tuesday, 6 December 2011

Groep spelen voor volwassenen

Groep games zijn de beste manier om een ​​vrij groot aantal mensen om samen te werken krijgen. Het is gebruikelijk om te beginnen met een ijsbreker activiteit, die mensen helpt om hun initiële onhandigheid te overwinnen en join the fun. Het is ook een effectieve manier te mengen de groep, zodat mensen, die elkaar niet meer samenklonteren weten, maar gedwongen worden om naar anderen te kennen. Als de groep mensen behoren tot een organisatie, zou het een goed idee om games die kwaliteiten van teamwork of leiderschap te leren nemen. Hier zijn een paar leuke groep spelen voor volwassenen.
Twee Waarheden en een Lie; Er zijn vele variaties om dit spel, die de basisdoelstelling van invoering elke persoon heeft. If u een zeer grote groep mensen, kun je ze opsplitsen in kleinere groepen en hebben het spel te spelen binnen elke groep. Iedere groep in een kring zitten, en een stuk papier en pen aan elke persoon. Vertel hen te schrijven in twee ware uitspraken over zichzelf en de ene leugen. Een voor een ieder persoon heeft om te lezen wat ze hebben geschreven en de groep moet raden welke uitspraken waar zijn en welke is de leugen. De persoon zal onthullen het antwoord na het lezen van alle drie verklaringen en zodra de anderen klaar maken van hun gissingen.
Het oversteken van de Dode Zee; Als u op zoek bent naar indoor-groep spelen voor volwassenen, is dit een goede optie. Dit is een groep spel dat ik recent gespeeld en genoten tot het uiterste. Nogmaals, als u een zeer groot aantal mensen, verdeeld in kleinere groepen. Als de groep is niet erg groot, vorm ze in twee teams die het tegen elkaar opnemen. Teken twee evenwijdige lijnen met ongeveer een 15 meter tussen hen in. Het nemen van de grootste stappen die je maakt, loopt in rechte lijn en tellen hoeveel stappen die zij neemt om van de ene parallelle lijn naar de andere. Je moet deze vele rechthoekige houten stenen van de maatregel 8x4 voor elke groep. Bieden iedere groep besloot aantal houten stenen, en vraag hen om de stenen gebruiken om over de 'Dead Sea'. Nobody's voeten moeten de grond raken tussen de lijnen, en alle leden moeten van de ene kant steken naar de andere. Als een persoon verliest evenwicht en de grond raakt, moet het hele team opnieuw beginnen. Een sleutel tot het verhogen van de moeilijkheidsgraad van het spel is om bakstenen die zijn afgerond aan de randen, en dus niet erg stabiel.
Story Time met rekwisieten; Dit spel vereist meer creativiteit dan de activiteit, en is ideaal als je publiek is moe. Je hebt een groep van minstens 20 mensen om het een succes wordt. Het vereist ook een beetje van de planning, als je een gevarieerde collectie van 'props' nodig hebben, zoals een kussen, speelgoed hond, plaat, karton, riem, houten lepel, bloemen, foto, sjaal enz. Je moet circa 5 props per groep. Verdeel de grote groep in kleinere teams van 7 tot 8 personen elk, en geef ze een zak met de rekwisieten. Vraag elke groep om te komen met een verhaal zullen ze handelen uit en gebruik de rekwisieten op enigerlei wijze met uitzondering van zijn conventionele gebruik. Geef ze zo'n 10 tot 15 minuten voor te bereiden. Het team dat de rekwisieten gebruikt in de meest creatieve manier, of het team dat komt met het meest hilarische verhaal, wint. Lees meer over 'Indoor Games voor kleine groepen'.
Human Knot, Éen van mijn favoriete partij groep spelen voor volwassenen, dit vraagt ​​om een ​​eerlijke deal van de activiteit. Als u een zeer grote groep mensen, ze splitsen in kleinere groepen. Er dient echter elke groep bestaat uit ten minste 10 personen of meer. Zorg eerst dat je elke groep om een ​​cirkel te vormen en vervolgens zeggen dat ze moeten lopen naar het midden van de kring. Moet je trossen van de mensen staan ​​dicht bij elkaar (schouder aan schouder) zonder ruimte ertussen. Dan vragen iedereen om hun ogen te sluiten, te bereiken op (dit is belangrijk) en slotje handen met mensen in de groep. Ze zeggen dat ze punten krijgen voor het niet hand in hand met de mensen die onmiddellijk om hen heen. Nu rond te lopen en te inspecteren elke groep. Ervoor te zorgen dat elke persoon moet worden hand in hand met twee verschillende personen, en er is voldoende vermenging. Als u tevreden bent, vragen iedereen om hun ogen open en de VN-war raken de knoop zonder los te laten van elkaars handen beginnen. Zij moeten uiteindelijk te ontwarren in een perfecte cirkel, of misschien zelfs twee afgescheiden kringen.
Lezen over:; Groep spellen voor de kids; Youth Group Games voor Kerk; leuke indooractiviteiten Groep Spelen; Uw groep is zeker genoeg plezier je gaat spelen en het maken van geweldige herinneringen. Terwijl de beslissing over de beste groep spelen voor volwassenen, die u moet nemen met de beschikbare ruimte, de te verwachten aantal spelers en de beschikbaarheid van het spel levert in aanmerking.

No comments:

Post a Comment