Friday, 7 October 2011

Van de olie Vlekken uit kleding te verwijderen

Een vet vlek volledig bederft de look van je kleren. Niets is vervelender dan het ontdekken van een vetvlek op uw duurste blazer of een custom made uw exquise jurk. Je kleren kan krijgen gekleurd, hetzij tijdens het koken, het schoonmaken van uw voertuig, in een lift of of als u liggend op oude verroeste pier. Allemaal gezegd en gedaan, een vetvlek de ruines van de stof. Vetvlekken zijn zeer moeilijk te verwijderen en de zwaarste om zich te ontdoen van van. Echter, er zijn een paar producten om u te helpen in gemakkelijke vlekken te verwijderen van stoffen. Hier zijn een paar manieren om te helpen het verwijderen van vet vlek van kleding.
Van de olie Vlekken van kleding te verwijderen
Schotel wasmiddel; De schotel wasmiddel of zeep, is niet alleen handig voor de afwas. De schotel wasmiddel, helpt ook bij het vet verwijdering van kleding. Knijp een paar druppels van het vloeibare wasmiddel, rechtstreeks op de vlek. Laat het een paar minuten, zodat de stof zakt helemaal in. Was de stof, zoals u gewend bent. Echter, voordat wassen, zorg ervoor dat de vlek volledig is verwijderd.
Wasmiddel, er zijn veel tips om vetvlekken te verwijderen uit kleding. Een andere zeer nuttige techniek van het wegwerken van vlekken uit kleding is wasserij plakken. Koop wat wasmiddel en een plak uit het, door toevoeging van een weinig water. Wrijf het op de stof. Laat het een beetje, totdat de stof zakt in en spoel het zoals gebruikelijk.
Lestoil; Lestoil is een van de beste vetvlek remover in de markt. Koop jezelf een fles van. Squeeze-out wat op de vlek en laat het op voor 10 minuten. Spoel de stof als u gewend bent en zie de vlek vanish binnen een paar minuten.
WD-40; Sommige vetvlekken zijn koppig als de hel. Zo kunt u WD-40, om zich te ontdoen van hen. Spray deze vlek remover op de vlek en laat het zitten voor 30 minuten. Wrijf vervolgens met een scrub en wassen als u gewoonlijk doet.
Talk Power en maïszetmeel, Dit is een van de beproefde methoden van het wegwerken van vlekken. Als de vlek is fris, strooi er wat talkpoeder op de vlek. Een ander alternatief is maïszetmeel. Laat het 's nachts. Borstel het af de volgende dag en was het zoals gebruikelijk.
Lichtere vloeistof, dit is het beste gebruik van een lichte vloeistof. Dab some lichtere vloeistof op de vlek (uitvoeren van een patch test voor gekleurde stoffen). Laat het gedurende 2 minuten en spoel het af als je normaal doet. Als u met behulp van lichtere vloeistof, niet wassen in de wasmachine. Ten eerste omdat de rest van de kleding zal geur ervan en ten tweede omdat, zijn uiterst brandbaar.
Ammoniak; Ammoniak is direct beschikbaar in de markt, omdat veel mensen gebruiken het voor veel verschillende doeleinden. Meng een beetje ammoniak met uw reguliere wasmiddel en spoel het stukje doek met het zelfde. De vlek moet krijgen gewassen in de eerste poging zelf.
Papieren handdoek; Dep een stuk papier handdoek op de vers vet handdoek, zodat hij doordrenkt van de olie-inhoud. Hierdoor zal de verwijdering van de vetvlek zeer eenvoudig. Strooi er wat water en detergent, rechtstreeks op de vlek en laat het zitten voor 15-20 min.. Later, was het af als je normaal doet.
Lees meer over:; Verwijdering van de vlek, van kleding; olievlek verwijderen; Dat waren enkele van de manieren om vet vlekken te verwijderen uit kleding. Deze technieken zullen zeker uw kleding zo goed als nieuw, het herstel van hun kleur en versheid. Hoop dat deze tips te redden uw kostbare kleren uit te gekleurd voor eeuwig. Veel Succes!

No comments:

Post a Comment